[hjem] [email] [offentlig nøgle] [information] [indeks] [forrige] [næste]
Svømning: BobleNyt JUN/JUL/AUG 1996


10-årige Fie reddede Andreas fra at drukne

Pludselig begyndte klapvognen at trille ned ad skrænten - ned mod det dybe mosehul. Lille Andreas skreg hysterisk...

Havde det ikke været for 10-årige Fie Kruse, kunne denne ellers så hyggelige skovtur have fået en tragisk afslutning.

Fie, Søsser (7), Malene (6), og Andreas (3) havde pakket en lækker frokostkurv, og som så mange gange før gik udflugten til Gyngemosen, bag TV-byen i Søborg.

- Vi sad på tæppet og nød den medbragte mad og lagde ikke mærke til, at Andreas på et tidspunkt kravlede op i klapvognen. Pludselig kørte vogn og Andreas bare i fuld fart ned mod mosen. Andreas forsvandt under vandet, men jeg sprang ud i mosen og fik fat i håret på ham. Jeg måtte dykke for at få ordentlig fat i ham, for mosen er ret dyb og meget mudret. Vandet gik mig til skulderen, forklarer Fie, og fortsætter sin beretning. - Andreas nåede at få hovedet under vand to-tre gange, før jeg endelig fik ham trukket ind på land. Heldigvis havde han det fint og ville gerne vide, om vi skulle i bad, når vi kom hjem. Bagefter svømmede jeg ud efter klapvognen, og så styrtede vi hjem i en slem fart. Vi græd alle sammen, da vi kom hjem, forklarer den lille heltinde og tilføjer, at ingen af ungerne har leget ved mosehullet siden denne dag.

[fra Falckbladet maj.1996]

Kommentarer:

Flot klaret - det lyder til at Fie havde situationen under kontrol. Hun vidste at hun kunne svømme og dykke godt nok til at redde Andreas, uden selv at komme i vanskeligheder. Og så gjorde hun det!


http://www.h33.dk/bobnyt_fie_index.html
sidst ændret 5.okt.2003
© 1997-2003 Bjørn Hee, mailto:webmaster@h33.dk