[hjem] [op] [email] [offentlig nøgle] [information]
Spørgsmål


Hvordan kommer ham, der kører sneploven, på arbejde om morgenen? Hvorfor trykker man hårdere på fjernbetjeningen, når den er ved at løbe tør for batterier? :-)
Hvorfor bliver anarkist-symbolet altid tegnet på samme måde? Hvordan ville en stol se ud, hvis vores knæ bøjede den anden vej? Krymper får når det har regnet?
Hvis jeg ikke er en hypokonder, men jeg tror at jeg er det, gør det mig så til én? Hvordan opsætter man skiltene med "Græsset må ikke betrædes"? Hvis der ikke er noget der klæber på teflon, hvordan får de så teflon til at sidde fast på panderne?
? Hvem fik den ondskabsfulde idé at putte et "s" i ordet "læspe"? Hvorfor er der kun ét monopoltilsyn?
Hvorfor har lærere brug for en facitliste? Hvorfor findes der ikke kattemad med musesmag? Hvorfor bytter et spejl kun rundt på højre og venstre, og ikke på op og ned?
Hvis alle landets journalister strejkede, ville vi så få det at vide? Bliver fisk aldrig tørstige? Hvorfor er der ingen grå m&m's?
Kan en bil køre hurtigere når der er malet fartstriber på den? ? Hvor tisser pølsemanden?
Når en flue lander på loftet laver den så et rul eller et loop for at komme om på ryggen? Når der ikke må være plastik i grønt affald, hvorfor skal man så putte det i grønne plastikposer? Hvordan får de hjortene til at krydse vejen ved de rigtige vejskilte?
Hvor rejser hawaiianere hen på ferie? Når din kanariefugl ser dig læse avis, tænker den så hvorfor du mon sidder og stirrer på et tæppe? Kan man blive afhængig af psykologhjælp? - hvis ja, hvordan behandler man det så?
Hvis kærlighed gør blind, hvad skal man så med frækt undertøj? Hvor bliver det hvide af når sneen smelter? ?
Hvad sker der hvis du tager på overlevelseskursus, og ikke består? Hvorfor er der redningsveste under flystolene, når det havde været smartere med faldskærme? Hvad gør en skildpadde når det klør inde under skjoldet?
Tæller taxametret baglæns, når taxien bakker? Hvis Barbie er så populær, hvorfor skal man så købe venner til hende? Hvorfor kan man ikke få gåsehud i ansigtet?
? Hvorfor kommer regnen ikke ned gennem en skorsten og rammer ilden, når røgen frit kan komme op gennem skorstenen? Hvorfor skal tørmælk ikke opbevares i køleskabet?
Hvorfor føler man sig først rigtig våd når man kommer op af svømmepølen? Hvis døgnkioskerne har åbent døgnet rundt, 365 dage om året, hvorfor er der så lås på dørene? Hvordan ved man at det er på tide at stemme sin sækkepibe?
Synes kyllinger at gummimennesker er sjove?? Hvorfor skal man have en aftale for at besøge en synsk? Hvor får homøopater deres vand fra?
Hvorfor ser man aldrig overskriften "SYNSK VINDER LOTTERI"? ? Hvis en harefod bringer held, hvad skete der så med haren?
Ville Jesus blive våd, hvis han snublede, mens han gik på vandet? Hvis rumvæsener i UFOer ikke vil opdages, hvorfor har de så altid lygterne tændt? Hvad er der i et spejl når der ikke er nogen der ser i det?
Hvor får man fat i kernerne til appelsintræer med kernefri appelsiner? Hvordan kan det være, at der aldrig er optaget, når man ringer forkert? Hvordan kan man vide, om lyset i køleskabet slukker, når man lukker lågen?
Når man kører 130km/t på motorvejen og ikke kan læse, hvad der står på det næste skilt - hvorfor læner man sig så frem? Hvem i alverden var den første person, som så på en ko og sagde: "Jeg tror, jeg vil klemme lidt på disse dinglende dimser og drikke det, der kommer ud"? ?
Hvis du skal vidne i retten, hvorfor beder de dig så om at sværge at sige sandheden? Hvis du ville lyve, ville du så sige det til dem? Hvis man stikker en smølf en på øjet, hvilken farve får det så? Hvis det er sandt, at vi er her på jorden for at hjælpe andre - hvad præcis er alle de andre her så for?
I elevatorerne står der sådan noget som "MAKS. KAPACITET 5 PERSONER ELLER 400 KG"... Er "personer" en ny vægtenhed? Opbevarer man en standard-person på Meterkonventionens laboratorier i Paris? Hvis det er så skønt at arbejde, hvorfor bliver man så betalt for det? Når et rodet skrivebord tyder på et rodehoved - hvad tyder så et tomt skrivebord på?
? Ved et whiteboard ligger der altid tusser der ikke må bruges på et whiteboard - hvorfor det? Hvordan finder man en stavefejl i retskrivningsordbogen?
Hvorfor kan man ikke kilde sig selv? Hvis du fik gavepapir i gave, hvordan ville du så vide hvornår du skulle stoppe med at pakke op? Kan vand flyde?
Hvorfor er det muligt at skrive med blyant på et viskelæder? Hvorfor har Anders And badebukser på når han går i vandet, når han ellers aldrig har bukser på? Hvorfor har Tarzan ikke skæg?
Hvis Superman er så smart, hvorfor har han så underbukserne uden på? ? Hvorfor er Mickey Mouse større end Pluto?
Hvorfor har Fedtmule kun fire fingre på hver hånd? Hvorfor danser balletdansere på tæerne? Ville det ikke være nemmere at ansætte nogle højere dansere? Hvorfor er din pegefinger præcis samme størrelse som dit næsebor?
Hvis du prøver at fejle, og det lykkes, hvad har du så gjort? Hvis alle lande i verden har gæld, hvor er pengene så blevet af? Hvis hunde og katte ikke havde pels, ville vi så stadig ae dem?
Hvis du bliver genfødt, får du så to navler? Når vi smider ris efter brudeparrene i Danmark, smider asiater så kartofler efter deres brudepar? ?
Er det i orden at teste insektspray på dyr? Kan et stykke sæbe blive snavset? Hvor starter en hastighedsgrænse? Er det lige der hvor skiltet står, eller et sted efter skiltet, eller fra det punkt hvor skiltet bliver synligt?
Hvad farve har en kamæleon i et spejl? Hvis en ambulance under udrykning, på vej for at redde én person, kører en anden person ned; hvem af dem vil den så redde? Hvis nogen opfandt "pulvervand", hvad ville de så blande det op med?
? Strør man sne i ørkenen for at få et bedre vejgreb? Hvor er fluerne om vinteren?
Hvordan vidste ham der opfandt uret hvad klokken var? Hvorfor får man runde pizzaer i firkantede æsker? Hvis man ejer et stykke land, ejer man det så helt ned til jordklodens centrum?
Hvordan ser man, at man er løbet tør for usynligt blæk? Hvorfor havde kamikaze-piloter hjelm på? Hvor går skovridere hen for at komme væk fra det hele?

http://www.h33.dk/spmaal_index.html
sidst ændret 24.jun.2005
© 1997-2005 Bjørn Hee, mailto:webmaster@h33.dk