[hjem] [email] [offentlig nøgle] [information]
Svømning: BobleNyt


BobleNyt

Jeg stod i nogle år bag et klubblad til konkurrencesvømmerne i min klub. Bladet hed BobleNyt og var fyldt med oplysninger, udklip og gas. De ting der har generel interesse kan du læse i listen herunder.

God fornøjelse!


FØRSTE ·········· SIDSTE 1992
FØRSTE 1993 ····· SIDSTE 1993
FØRSTE 1994 ····· SIDSTE 1994
FØRSTE 1995 ····· SIDSTE 1995
FØRSTE 1996 ····· SIDSTE

Flere artikler har nu nærmest bare historisk interesse. Jeg har tilføjet kommentarer til nogle af dem, men ellers står de som da de blev udgivet.


Ved flere artikler står dette standard-forbehold:

Bemærk: Jeg er hverken læge, fysiolog, ernæringsekspert eller lignende - det jeg skriver er ikke professionel rådgivning, men blot formidling af viden.

Med andre ord, jeg er ikke fagmand, og artiklen er ikke et professionelt råd. Misforstå det ikke - jeg står inde for det jeg har skrevet. Jeg har fremskaffet og undersøgt baggrundsmateriale så grundigt det var muligt. Men et professionelt råd skal man have af en fagmand, som til gengæld tager betaling og juridisk ansvar.

Nogle af artiklerne udtaler sig indenfor emner hvor der er en ufuldstændig eller usikker viden, eksempelvis ernæring. Dette mener jeg er bedre end ikke at udtale sig - vi ernærer os jo alligevel, og har derfor glæde af viden selvom den er ufuldstændig. Kvalificeret gætværk og andres erfaringer er bedre end, at være overladt til at opdage det hele selv. Desuden er viden, selv ufuldstændig viden, det bedste bolværk mod svindlere og charlataner (og dem er der mange af indenfor ernæring).


http://www.h33.dk/bobnyt_index.html
sidst ændret 8.okt.2003
© 1997-2003 Bjørn Hee, mailto:webmaster@h33.dk